Dit doe je met mooi weer in Den Bosch

0

Ik weet niet of jullie vandaag het weerbericht nog hebben bekeken, maar dat ziet er toch een potje goed uit! Vijf dagen volle zon en het blijft warm. Daar word je toch gewoon vrolijk van? Maar wat ga je met dit mooie weer nou doen in Den Bosch? Een paar suggesties uit de losse pols:

 • Chillen bij de Ijzeren Vrouw:

  Zodra de eerste zonnestralen zich laten zien, worden de eerste kleedjes en handdoekjes bij de Ijzeren Vrouw uitgerold. Met uitzicht op de Amazones, een klein topje van de Sint Jan en theehuis Bloem om de hoek, kun je hier gerust een paar uur vertoeven.

  Het Prins Hendrik Park van bovenaf
 • Bootje varen:

  En met bootje varen bedoelen we dit keer niet de toeristische boottocht over de Binnendieze, hoe mooie deze ook is. We hebben het over varen in een authentieke Deense vissersboot waar je ook op kunt barbecuen. Sloepje voor een groepje organiseert deze gezellige tochtjes voor jou en je vrienden, familie of collega’s.

Foto Sloepje voor een groepje
 • Barbecue:

  Aanstaande vrijdag schuif je voor een lekkere barbecue aan bij Heten Kolen aan de Kade. Borrel, zonnetje, lekker eten, wij zouden het wel weten. En zie je dat niet zitten? Dan kun je altijd nog je eigen barbecue organiseren natuurlijk.

 • Sporten?

  Tja, misschien niet de beste suggestie die hiertussen staat. Maar ja, aan de andere kant zijn buitensporten toch ook een stuk leuker als de zon schijnt dan wanneer het regent. Dus misschien moet je er gewoon voor gaan! Ga vanavond bijvoorbeeld yoga-en op stadsstrand de Witte Siebboek een bootcamp-proefles bij bijvoorbeeldThe Bootcamp Clubof maak dit weekend kennis met het populaire padel (een soort combi tussen squash en tennis) bij Bastion Baselaar.

 • Suppen:

  Deze activiteit is helemaal hot en ook nog eens de perfecte manier om Den Bosch vanaf het water te ontdekken. Met de Herman Lieven SUP zie je al peddelend de mooiste plekjes van de stad. Nog geen ervaring met de SUP? Dan is het misschien slim om eerst een SUP-workshop te volgen. Dat kan onder andere bij de SupClub Den Bosch.

Foto: Facebook SupClub Den Bosch
 • Alcoholische versnaperingen drinken op het terras:

  Ja, als de zon schijnt, kun je natuurlijk ook gewoon lekker met je kop op een zonnig terras gaan zitten en een paar verkoelende drankjes nemen. Zin in een cocktail? Dan raden wij je het terras en bijbehorende cocktailbar van Zoetelief aan. Voor de lekkerste gin-tonics ga je zondag naar de Lazy Sunday van Gastrobar 6. En heb je zin in een lekker verkoelend biertje? Dan zijn Tappunt of Jongens van de Wit wat ons betreft een van de beste opties.

 • Gewoon helemaal niks:

  Vind je dat je al genoeg gedaan hebt en het verdiend hebt om het mooie weer aan te grijpen om eindelijk even HILMAL niks te doen? We feel you. Klap je bedje uit, leg je handdoekje neer, doe muziek in je oren en je ogen dicht en vergeet de wereld om je heen (vergeet alleen aub niet om in te smeren, ok? Ja, mama, ok.).

Leave A Reply

Google+