Noble Markt: voor een foodie zondag!

1

Yes, zondag 28 juni vindt de 2e editie van de Noble Markt in Den Bosch plaats. De Noble markt wordt georganiseerd op en rondom het terrein van Restaurant Noble.

Op de Noble Markt in vind je verschillende soorten kramen met authentieke, pure, eerlijke en ambachtelijk gemaakte (streek-)producten uit het seizoen. Het team van Restaurant Noble zal deze dag zelf ook heerlijke hapjes om te proeven serveren.

Dus als je van lazy Sundays houdt dan is de Noble Markt in Den Bosch zeker iets voor jou! Lekker in de zon met hapjes en drankjes en uitzicht op het Bossche Broek. Dompel je samen met vrienden of familie onder in de gezellige, ongedwongen sfeer van dit kleinschalige festijn. Trakteer jezelf op oesters bij Vos Vis, of als je iets zwaarders nodig hebt, trakteer jezelf dan op een lekkere heerlijk ambachtelijk gemaakt Brabants Worstenbroodje, onder begeleiding van een biertje van Stadsbrouwerij van Kollenburg de enige ambachtelijke bierbrouwerij van Den Bosch. Het kan allemaal op de Noble Markt, beter kan niet toch?

Het event begint om 12.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Locatie: op en rondom het terrein van Restaurant Noble (Wilhelminaplein in ’s-Hertogenbosch)
Website: noblemarkt.nl
Social media: Facebook

<img src=”noble-markt-den-bosch.jpg” alt=”Noble Foodmarkt Den Bosch”/>


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad!

Categories: Events

Noëlle
Google+