Noble Markt: voor een foodie en lazy sunday!

1

Yum yum, aanstaande zondag 29 maart is de 1e food markt in Den Bosch van dit jaar een feit! En dan wordt hij ook nog georganiseerd op en rondom het terrein van Restaurant Noble, het top restaurant van Meesterkok Edwin Kats. Dit event, dat ieder kwartaal terug zal komen, kan niet anders dan een nieuwe favoriet worden, want als Noble een markt organiseert, dan weet je dat je goed zit.

Op de Noble Markt in Den Bosch vind je verschillende soorten kramen met authentieke, pure, eerlijke en ambachtelijk gemaakte (streek-)producten uit het seizoen. Hoe leuk van Noble om (on)bekende leveranciers en producenten hier een podium te bieden. Het team van Noble zal deze dag zelf ook heerlijke hapjes om te proeven serveren.

Dus als je van lazy Sundays houdt dan is de Noble Markt in Den Bosch zeker iets voor jou! Lekker in de zon met hapjes en drankjes en uitzicht op het Bossche Broek. Dompel je samen met vrienden of familie onder in de gezellige, ongedwongen sfeer van dit kleinschalige festijn en laat je verwennen. Trakteer jezelf op oesters bij Vos Vis, of als je iets zwaarders nodig hebt, trakteer jezelf dan op een lekkere heerlijk ambachtelijk gemaakt Brabants Worstenbroodje, flammkuchen of een stoofpotje van lam. Het kan allemaal op de Noble Markt, beter kan niet toch?

<img src=”PicCollage” alt=”Noble markt restaurant noble den bosch”/>

Het event begint om 12.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Nieuwsgierig geworden naar de deelnemers van de 1e editie van de Noble Markt? Je vindt ze hier.

Locatie: op en rondom het terrein van Restaurant Noble (Wilhelminaplein in ’s-Hertogenbosch)
Data: bekijk hier de agenda voor 2015
Website: noblemarkt.nl
Social media: Facebook

Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad!

 

Categories: Events

Noëlle
Google+