Nom Nom in Den Bosch: Lunch, Borrel & Diner

8

Nom Nom is eindelijk open! Een gezellige nieuwe spot voor lunch, diner of een borrel. En alweer twee jonge ondernemers die hun eerste eigen zaak beginnen. Leuk!

Lekker lunchen, dineren of borrelen bij Nom Nom

Op het menu vind je super veel lekkere gerechten van lunch tot diner. De kaart is Europees/Aziatisch getint en alles is gemaakt van verse biologische producten.

Nom Nom yoghurt bowl

Wij hebben heerlijk zitten smullen van Tom Kha Kai soep en een zuurdesembroodje met Bio geitenkaas. Maar ook de zeekraal risotto van vriendlief was heerlijk! En heb je nog een gaatje over? Dan kun je de heerlijke cheescake met bramengelei delen!

Op de avondkaart staan ook overheerlijke gerechten. Wat denk je van risotto met koffiegruis, gelakte eend? Of linguine pasta met octopus, tomaat, gamba en geroosterde paprika? De volgende keer wil ik echt één van die proberen!

Nom-Nom-katerlunch-1

Deze zaak is ook een perfecte spot om even te meeten voor een kopje koffie of thee. De koffie is supergoed met de bonen van Bocca, en met een heerlijke thee van het geweldige Franse theehuis Betjeman & Barton zit je altijd goed.

Praktische informatie

Nom Nom | Website | Facebook | Instagram
Adres: Postelstraat 79, Den Bosch
Grote broer van Fifty/Fifty


Volg Den Bosch City Blog via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Noëlle
Google+