NomNom Postelstraat 79 Den Bosch: Lunch, Borrel & Diner

6

Lekker lunchen, dineren of borrelen bij NomNom

NomNom is eindelijk open! Een gezellige nieuwe spot voor lunch, diner of een (vroege) borrel. En alweer twee jonge ondernemers die hun eerste eigen zaak beginnen. Leuk!

IMG_3631IMG_3633IMG_3632

Op het menu bij NomNom vind je super veel lekkere gerechten van lunch tot diner. De kaart is Europees/Aziatisch getint en gemaakt van verse,en deels biologische producten.

Op de bar staat ook een popcorn-apparaat dat à la minute lekkere popcorn voor je maakt!

IMG_3629IMG_3630

Wij hebben heerlijk zitten smullen van Tom Kha Kai soep en een zuurdesembroodje met Bio geitenkaas. Maar ook de zeekraal risotto van vriendlief was heerlijk! En heb je nog een gaatje over? Dan kun je de heerlijke cheescake met bramengelei delen!

Op de avondkaart staan ook overheerlijke gerechten. Wat denk je van risotto met koffiegruis, gelakte eend? Of linguine pasta met octopus, tomaat, gamba en geroosterde paprika? De volgende keer wil ik echt één van die proberen!

NomNom is ook een perfecte spot om even te meeten voor een kopje koffie of thee. De koffie is super goed met de bonen van Bocca, en met een heerlijke thee van het geweldige Franse theehuis Betjeman & Barton zit je altijd goed.

NomNom Den Bosch

Adres: Postelstraat 79, Den Bosch
Website: http://www.nomnom.nu/
Facebookfacebook.com/nomnom073?fref=ts
Prijsniveau: gemiddeld
Perfect voor: Lunch, Borrel en Diner en in de zomer ook perfect voor drankjes met vrienden in de zon op het terras.

Noëlle
Google+