Oerwoud Den Bosch: Stadstuinwinkel en Health Café

Oerwoud. Het klinkt gewoon al stoer. En dat is het ook!

Een fusion tussen een stadstuinwinkel en een health café. Dat is Oerwoud.

Bregje & Larisa hebben als missie, onze mooie stad ‘s-Hertogenbosch, groener te maken. Een inspiratie voor anderen. Want zeg nou eerlijk, zijn we niet allemaal een beetje toe aan een groener en gezonder leven?

Wij, van Den Bosch City Blog, in ieder geval wel. Daarom zijn we nieuwsgierig naar Oerwoud en stappen we op een ochtend fijn binnen in deze mooie winkel. Dat is gelijk wat je ziet, een mooie winkel, vol gave, groene planten. De term ‘stadstuinwinkel’ is niets teveel gezegd. De mooie planten, wallhangers, vazen en potten maken je hebberig. Zelfs als je van jezelf denkt dat je geen groene vingers hebt.

Oerwoud Den Bosch Stadstuinwinkel

Verder doorlopen naar het achterste gedeelte van de winkel, ontdekken we het health café. Goede koffie (heel belangrijk), organic smoothies en gezonde lunchgerechten zijn allemaal onderdeel van het health café. De bijzondere smoothiebowl met verschillende toppings zoals RAWnola en vers fruit, dat is wat je wilt!

Dit is waar Oerwoud voor staat. Duurzaamheid, goede producten, gezondheid en groen. Binnenstappen bij deze mooie aanwinst van ‘s-Hertogenbosch is zeker een aanrader. Al wil je alleen maar even tot rust komen.

Oerwoud Den Bosch Health Cafe

De stoere Bregje & Larisa zijn zeker niet alleen in deze missie. Samenwerken met locals, een podium geven aan creatieve ondernemers en het creëren van een broedplaats voor mooie ideeën is wat zij hier doen. Daarom worden hier ook diverse, creatieve workshops en yogalessen voor zowel mannen als vrouwen gegeven. Zo kun je hier bijvoorbeeld leren hoe je macrame wallhangers of plantenhangers kan maken en kun je een eigen ecosysteem leren maken.

Persoonlijk kan ik in mijn huis wel wat groen gebruiken, dus terugkomen doe ik zeker. Bovendien gaat er best nog een smoothiebowl in. Jammie!

Oerwoud Den Bosch Smoothiebowl lunch

Oerwoud Den Bosch Smoothiebowl

Benieuwd naar alle workshops of gewoon nieuwsgierig naar Oerwoud, neem hier alvast een kijkje.

Last but not least, hebben we een verrassing voor onze DBCB-lezers! We mogen namelijk een workshop macramé plantenhanger maken weggeven! Oerwoud is niet de beroerdste, want ze doen daar een healthy proeverij in het Oerwoud health café bovenop!

Win een workshop bij Oerwoud Den Bosch

Wat moet je hiervoor doen? Niet veel eigenlijk. Show us some love en like/volg ons beiden (Oerwoud & DenBoschCityBlog) op Facebook en Instagram. Zie linkjes hieronder. Voordat we het vergeten, de winnaar mag iemand meenemen! Winnen doe je samen!

>> De winnaar wordt de eerste dag van de Lente gekozen (20 maart 2017) <<<

Volg Oerwoud Den Bosch op Facebook & Instagram | Website: Oerwoud Den Bosch

Adres:  Vughterstraat 84, ‘s-Hertogenbosch

Openingstijden:
Ma: Gesloten
Di: Gesloten
Wo: 11.00 – 18.00
Do: 11.00 – 18.00
Vr:   11.00 – 18.00
Za:  11.00 – 17.00
Zo:  12.00 – 17.00


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch
Danielle van den Berg

Hoofdredacteur DenBoschCityBlog.nl | Eigenaar Studio Dani | Content creator Coco Dee Wanderlust…

3 reacties

  1. Pingback: Den Bosch Weekend Guide - 26, 27 & 28 juni

Leave A Reply

Google+