Pepernotenwinkel Den Bosch

1

Houden jullie van pepernoten? Mooi! Want we zingen en we springen en we zijn zo blij want Den Bosch heeft er een Pepernotenwinkel bij!

In de Orthenstraat in het prachtige pand van Van Landschot is de Pepernoten winkel geopend door pepernoten producent Van Delft uit Harderwijk. Van Delft is niet alleen de oudste pepernotenfabriek van ons land maar ook al sinds 1880 de pepernoten ‘hofleverancier van Sinterklaas’ …
<img src=”pepernotenwinkel-den-bosch.jpg” alt=”pepernotenwinkel orthenstraat den bosch”/>

En wie zoet is krijgt lekkers geldt hier voor iedereen. Want de keuze is reuze je kunt kiezen uit meer dan 50 smaken. Zo vind je er Stroopwafelkruitnoten, Truffelpepernoten, Frambooskruitnoten, kruidnoten met steranijs, nootmuskaat, of Kaneel. Ook zijn er allerlei soorten chocoladekruidnoten yum! Helemaal fijn is dat er in de hele winkel proefbakjes staan met allerlei soorten… Ga hier dus zeker niet heen als je net zware lunch verorbert hebt.

Dus hop hop hop met zijn allen in galop naar de Orthenstraat… Super leuk ook voor de kids kunnen ze alvast helemaal in de sinterklaassferen komen. Van de pepernotenfabriek van Sinterklaas is er jaloers op.
kaneelpepernoten van-delft-pepernoten-sinterklaas

Je vindt de Pepernotenwinkel van Van Delft hier:


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Categories: Food

Noëlle

1 reactie

Leave A Reply

Google+