Pintxos Middag San Sebastian Style!

0

Zin in gezellige Spaanse San Sebastian style tapas-middag?

Dan hebben wij goed nieuws a.s. zondag 29 mei is het weer tijd voor de gegarandeerd gezellige Pinxtos-middag bij Doncurado!

De chefs van Doncurado gaan zondag weer helemaal los in keuken en zetten de hele middag de bar vol met waanzinnig lekkere Spaanse happen, de boys en girls achter de bar zorgen voor veel gezelligheid en schenken heerlijke Spaanse vino’s en cerveza’s… Klinkt perfect toch?
taps-middag-doncurado
biertjes

Wat zijn pintxos?

Pintxos, of pinchos zoals de Spaanse naam luidt, zijn een typisch gerecht voor Baskenland en de noordelijke Spaanse regio’s. Ze zijn vergelijkbaar met tapas maar meestal net iets groter en niet in één hap op te eten. Een pintxo kan van alles zijn een spiesje, vol lekkernijen geserveerd op stokbrood, gevulde groentes, scampi’s en ook gefrituurde en gegrilde hapjes behoren tot de mogelijkheden… Bij deze zalige happen draait het allemaal om bijzondere combinaties en kwalitatief mooie producten…

… Bij Doncurado staan tijdens een pinxtos-middag een flinke variatie aan Pinxtos voor je klaar op de bar. Je kiest je eigen pinxtos uit, en bewaart de stokjes die in de hapjes steken. Na afloop wordt de rekening opgemaakt aan de hand van het aantal verzamelde stokjes.

pinxtos-doncurado pinxtos-2

Oh en, pas op dat je niet alleen de prikker, maar ook je vingers niet opeet.

Volg Doncurado ook op Facebook en blijf op de hoogte van meer leuke evenementen en acties.

Je vindt Doncurado in het Paleiskwartier:


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

 

 

Categories: Eten & drinken

Noëlle

Leave A Reply

Google+