Lekker Frans in de Orthenstraat: Bistro B

3

UPDATE: PERMANENT GESLOTEN

Een nieuwe Bistro en hotspot in de Orthenstraat. Jeeh! Bistro B zit in het pand waar ‘het strand’ zat. Floris & Alexandra (eigenaars) hebben hier goed verbouwd en het is echt mooi geworden, supergave lampen! Een open keuken(we like!), ronde tafeltjes met de bekende Bistro-stoeltjes en cosy hoekjes en nisjes waar je gezellig op een bank zit; voor ieder wat wils dus! Ook kun je lekker buiten eten bij mooi weer.

<img src=”Bistro-B-den-Bosch.jpg” alt=”Bistro B Restaurant Den Bosch Centrum”/>

image

<img src=” terras-bistro-B.jpg” alt=”Terras Bistro B Restaurant Den Bosch”/>
Ze hebben gekozen voor een wat ‘kleinere’ kaart waardoor er ook meer aandacht is voor elk gerecht. Good to know: de ingrediënten zijn deels biologisch, en worden lokaal ingekocht. Fijn! Bij al het lekkers wat ze serveren schenken ze heerlijke Franse wijnen van Wijnwinkel Proef. Naast al het lekkers op de kaart hebben ze een heerlijk menu buiten de kaart om dat je persoonlijk aan tafel uitgelegd wordt.
Wij startten met een lekkere ceasersalade en Vitello Tonnato. Vervolgens de risotto met champignons & truffel (jammie) en Coq au vin (ook echt een aanrader). Als dessert hadden we de huisgemaakte chocolade mouse en de cheesecake :-).  En de prijs? Eindelijk weer een hotspot in Den Bosch waar je voor een vriendelijke prijs kunt eten. Wekelijks wisselend 3-gangen chef’s menu €24,50. Er is dus altijd weer iets nieuws te ontdekken.

<img src=”IMG_5788.jpg” alt=”Restaurant Den Bosch Bistro B Orthenstraat”/>

Leuke actie van Bistro B: als je reserveert o.v.v. Den Bosch City Blog of zegt dat jij via ons bij hun terecht bent gekomen, krijg je een heerlijke Assiette de Charcuteries gratis! (geldig tot en met zondag 17 mei)


Bistro B
Ortenstraat 47f/g
5211 SV ‘s-Hertogenbosch
073 737 0260

Openingstijden:
Ma. 16.00-00.00
Di. gesloten
Wo t/m Zo. 16.00-00.00
Volg Bistro B op Facebook

Categories: Eten & drinken

Noëlle
Google+