Restaurant Citrus Den Bosch: Op hoog niveau betaalbaar dineren

3

Heb je al gehoord van Restaurant Citrus? Na veel goede verhalen te hebben gehoord over Citrus konden we niet langer wachten om hier een hapje te eten!

Bij Citrus draait het om heerlijk en gezellig eten. Zonder snelle trends of poespas. Een pure en seizoensgebonden kaart met aandacht voor vakmanschap en herkomst. Zo zien we het graag!
<img src=”Schermafbeelding-2015-02-05-om-22.56.01.png” alt=”restaurant citrus den bosch kreeft”/>

Chefkok Paul & gastvrouw Jill (beide eigenaren) bruisen van de energie en vertellen vol passie over hun liefde voor Restaurant Citrus, de herkomst van de ingrediënten en de producten waar mee wordt gekookt. Alle ingrediënten worden door Paul zelf met zorg uitgekozen en ingekocht. Om de 2 weken wisselt het menu van Restaurant Citrus, en zo creëert chef Paul steeds een verschillend 3, 4, of 5 gangen menu. De à la Carte kaart wisselt met de seizoenen mee.

Wij kregen een geweldig 4-gangendiner geserveerd. Om maar wat te noemen: Rilette van tamme eendenbout geserveerd met eendenlever, appel, macadamia & don p.x. stroop, oosters buikspek met gamba en bietjes, grietfilet met mosselen, een krabkoekje en een zachte currysaus, black angus runderentrecote van de greenegg… En dan het dessert – met o.a. een home made mojito sorbet – dit maakte onze food orgasm compleet!

IMG_4328.JPG
IMG_4330.JPGIMG_4329.JPG

Wij waren enthousiast over alle gerechten, vanwege de zorgvuldig uitgezochte smaakcombinaties. Je proeft de liefde waarmee elk afzonderlijk gerecht wordt bereid. Van de wijnen die bij de gerechten werden geserveerd werden we overigens ook erg gelukkig.

Citrus heeft de ambiance van een knusse woonkamer en de prijzen van een eetcafé, maar het eten is van buitengewoon hoge kwaliteit. Probeer op tijd te reserveren, want het zit hier elke avond gezellig vol. En terecht!

<img src=”Schermafbeelding-2015-02-05-om-22.58.13.png” alt=”uit eten den bosch restaurant citrus”/>

RESTAURANT CITRUS
Lange putstraat 7a, 5211 KN ’s-Hertogenbosch
073-6892082

Openingstijden
Maandag en Dinsdag gesloten (open op aanvraag)
Woensdag t/m Zondag open vanaf 18.00

restaurantcitrus.nl

Categories: Diner,Eten & drinken

Noëlle
Google+