Restaurant Djoyn: Nieuw in de Orthenstraat

0

MEET DJYON EEN NIEUWE LUNCH & DINER SPOT IN DE ORTHENSTRAAT!

Verstopt in de Orthenstraat wat echt een hele toffe straat aan het worden is vind je Djoyn. Djoyn is een gezellig restaurant voor lunch borrel en diner.

Djoyn met de D van Duurzaam

Bij DJOYN staat duurzaam en gezond eten centraal. Daarom is het menu seizoensgebonden en wordt er iedere dag gekookt met dagverse en waar mogelijk biologische en lokale producten en dat proef je. Ook vind je een proeverij van varken op de kaart in verschillende lunch en diner gerechten kun je proeven van het hele varken. Het varken is afkomstig van Stadsboederij Eyghentijds in Rosmalen believe us dit varken is bijzonder smakelijk!

Wij lieten ons verrassen door chef Jeroen die beschikt over uitmuntende kookkunsten. TIP! Ga vooral naar Djoyn toe als je voor een “normale” prijs ontzettend lekker wil lunchen of dineren!
kreeftensoep-Djoyn-den-bosch

daghap-djoyn-den-bosch

DJOYN-pastinaak-puree

Good to know: Djoyn is van dinsdag t/m zondag iedere dag geopend vanaf 12:00 uur tot 22:00 uur geopend.

Deze kleurijke vintage ingerichte hotspot is een plek waar je heen gaat om de hele avond gezellig te dineren met je vrienden of juist voor een snelle hap. Want Naast de vaste menukaart, serveren ze bij Djoyn op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond een vers bereide daghap met duurzame en biologische producten voor slechts €12,50 Snel testen dus, deze nieuwe spot!

djoyn

djoyn-biologisch-restaurant-den-bocsh

Volg Djoyn ook op Facebook Of ontdek meer op Djoyn.nl

Je vindt Restaurant Djoyn hier:

Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch


 

Noëlle

Leave A Reply

Google+