RESTAURANT LUX: VERS & HUISGEMAAKT

2

Houd je van Kreeft en andere heerlijke vers en huisgemaakte vis en vleesgerechten? Ga dan zeker naar Restaurant LUX in de Korte Putstraat!

<img src=”ux-vers-en-huisgemaakt.jpg” alt=”restaurant lux den bosch”/>

De menukaart bij LUX bevat klassiekers als Tournedos Rossini, Bisque D’Homard en Surf en Turf. Dus kun je lastig kiezen dan zit je met de Surf en Turf helemaal goed! Want wat wil je nog meer dan een heerlijke halve Kreeft en een perfecte halve Tournedos.

lux-kaart
<img src=”kreeft-lux-den-bosch.jpg” alt=”kreeft restaurant lux den bosch”/>

Maar restaurant LUX serveert niet alleen klassieke gerechten. Sinds kort staan er ook super lekkere gerechten met een oosters tintje op de kaart. Te lekker zijn DUCK’n Roll eendenloempia’s. Echt om je vingers bij af te likken.

<img src=”DUCK-N-ROLL-LUX.jpg” alt=”eendenloempias restaurant lux den bosch”/>

Wat ook zeker niet mag ontbreken bij een avondje LUX zijn de aperitiefhapjes, wij raden jullie absoluut aan om hier je avondje LUX mee te starten. TIP voor aperitiefhapjes zijn de Happy Heilbot, Tasty Tuna, Tataki Beef, Bitterbal van Kreeft en vitello. Allemaal super vers en huisgemaakt, heerlijk!

luxe-tip

De scroppino mag je bij LUX ook absoluut niet missen. Good to know: deze scroppino kun je hier ook per liter en alcoholvrij bestellen! Ideaal voor de zwangere ladies, de geheelonthouders en de BOB’s.

<img src=”scropinno-lux.jpg” alt=”scropinno lux den bosch”/>

Inrichting Retaurant LUX

LUX serveert niet alleen heel veel lekkere vis en vleesgerechten. Deze hotspot ziet er ook heel gaaf uit! Bij binnenkomst zie je meteen de bar, waaraan je gezellig plaats kunt nemen voor een borrel vooraf of na het diner.

<img src=”Bar-lux-den-bosch.jpg” alt=”bar restaurant lux den bosch”/>

Loop je nog iets verder LUX in, dan wandel je het restaurant in. Grote ronde tafels, met daarop mooie wijn glazen, lekkere grote luxe servetten en heerlijke stoelen. Ideaal om lang aan te tafelen. Achterin het restaurant vind je ook nog de tuin. Super leuk om zomers intiem en rustig te dineren. Hou je meer van gezelligheid en drukte, boek dan een tafeltje op het terras van LUX. Restaurant LUX is namelijk gevestigd middenin in het bruisende hart van de gezellige bourgondische Korte Putstraat.

<img src=”interieur-lux-den-bosch.jpg” alt=”interieur lux den bosch”/>
<img src=”tuin-lux-den-bosch.jpg” alt=”tuin restaurant lux den bosch”/>

TIP: Wil je een avondje LUX plannen, reserveer dan even van te voren.
Klik hier om een reservering te maken >>>

Like & Volg Restaurant LUX ook op Facebook!

Je vindt LUX hier:


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Categories: Diner,Eten & drinken

Noëlle

2 reacties

  1. Pingback: Bourgondisch Den Bosch 2015

  2. Pingback: 5 Restaurants met een binnentuin

Leave A Reply

Google+