Restaurantweek maart 2020: Wie doen in Den Bosch mee?

Het is weer bijna tijd voor de eerste restaurantweek van 2020. Van 16 maart tot en met 2 april kun je bij deelnemende restaurants terecht voor een 3-gangen menu voor €28,50.

restaurantweek

Restaurantweek in Den Bosch

Van knusse restaurants tot hoog culinair niveau, in Den Bosch is er tijdens de restaurantweek voor ieder wat wils. In Den Bosch doen de volgende 10 restaurants mee:

1. Sense

We trappen af met sterrenrestaurant Sense op het Jeroen Boschplein midden in het centrum. Sinds 2012 heeft Sense een Michelinster. Reden genoeg om even een kijkje te nemen!

2. Auberge de Veste

Auberge de Veste is zo’n verborgen parel van de stad, goed verstopt in de idyllische Uilenburg. Hier mag je een culinair niveau verwachten en een team met veel kennis van wijn en van hun producten in de keuken.

3. Pollevie

Pollevie is een eigentijds restaurant dat veel met groenten werkt. Spannende groentecreaties en een fijne wijn-spijs combinatie is wat Pollevie beloofd en waarmaakt.

4. Bar Bistro Côte

Een stukje romantisch Parijs in hartje ‘s-Hertogenbosch is wat ze zeggen bij Côte. In de keuken bereiden ze traditioneel Franse gerechten en in de zaak waan je jezelf in Parijs.

5. Bistro Borage

Schuin tegenover Côte zit Bistro Borage. Een knus restaurant met wereldse gerechten. Het team weet van wanten en je voelt je even op vakantie bij Borage.

6. KEK

KEK staat voor Koe en Kreeft, hun twee specialiteiten. Restaurant KEK staat te koop, dus je kunt nu nog even snel langs gaan!

7. Le Méridien

In dezelfde Korte Putstraat en van dezelfde eigenaar als Bistro Borage, doet ook Le Méridien mee aan de restaurantweek. Al sinds 1993 worden hier verse ingrediënten omgetoverd tot culinaire gerechten.

8. Ries eten & drinken

Bij Ries worden internationale gerechten aangevuld met Brabantse streekproducten. In maart bestaat Ries 10 jaar!

9. Da Silva

Da Silva is een restaurant en espressobar verstopt op de Tramkade, één van onze favoriete plekjes van Den Bosch. Hier eet en drink je in gezellige, Portugese sferen.

10. Padrino’s

En van Portugal gaan we naar Italië. In de Kerkstraat zit het Italiaanse restaurant Padrino’s. In huiselijke sferen geniet je hier van de Italiaanse keuken.

restaurantweek

Een reservering maken kan via de site van de Nationale Restaurantweek. Weet jij al bij welk restaurant je een avondje uitgaat?


Volg Den Bosch City Blog via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Danielle van den berg

Leave A Reply

Google+