SHOPTIP: HUNTING ENSEMBLE NU 20% KORTING SPECIAAL VOOR ONZE VOLGERS!

0

Hey Fellas! Kennen jullie die supercoole, kleine winkel in de Snellestraat nog? The Hunting Ensemble, een supertoffe, hippe herenwinkel!

De heren van The Hunting Ensemble hebben voor het eerst een officieel Lookbook gemaakt van de merken die bij hun te koop zijn in de winkel en de webshop. Geheel in stijl natuurlijk, want zo zijn ze!

hunting-ensemble-den-bosch lookbook-spring-collectie-hunting-ensemble

‘’Door gebruik te maken van verrassende combinaties ontstaan bijzondere looks. Sommige klassiek en geïnspireerd door het verleden terwijl andere juist vernieuwend, vooruitstrevend en technisch zijn.’’zomercollectie-hunting-ensemble-den-boschscandinavische-merken-den-boschwebshop-hunting-ensemble

Een goede outfit start bij de juiste combinatie van items. Voor dit lookbook zijn er verschillende looks gecreëerd uit de nieuwe Spring/Summer 2016 collecties van Norse Projects, Han Kjøbenhavn, Our Legacy, The North Face Red en A.P.C.

#toffeactie! Met de kortingscode DBCITYBLOG krijg je aan de kassa in de winkel en in de webshop tot 30 april maar liefst 20% korting op de nieuwe collectie. Dat klinkt niet verkeerd, toch? Go check it out en sla je slag!

Hunting ensemble
Snellestraat 32, 5211 EN ‘s-Hertogenbosch
Webshop: thehuntingensemble.nl
Volg Hunting Ensemble ook op Instagram & Facebook

Openingstijden:
Di-wo-vrij: 10.00-18.00 uur.
Do: 10.00-21.00 uur.
Za. 10.00-17.00 uur.
Zo. 12.00-17.00 uur.


 Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
Categories: Shoppen

Noëlle

Leave A Reply

Google+