CityGym Den Bosch, Kerkstraat: Get Back in Shape!

1

Back in shape bij CityGym

Sinds 1 janauari is CityGym Den Bosch geopend. Ze zitten boven de winkel van Piet Zoomers in de Kerkstraat. Een perfecte locatie voor iedereen die in of vlakbij de binnenstad woont of werkt, aangezien de sport club midden in het centerum ligt.

Je merkt gelijk dat dit een laagdrempelige, maar ook best een luxe gym is. Er is een koffiehoek, een boekenhoek met lifestyle boeken, zachte handdoeken en leden kunnen elke dag van het verse fruit pakken.

interieur-citygym
De houten details en de accessoires in het stoere maar ook sfeervolle interieur maakt dat het er allemaal net iets beter uitziet dan in de meeste andere gyms.

Het paradepaardje van City Gym is de Milon Circle. Wij kregen een lesje van personal trainers Stijn & Jan…
citygym

Wat kun je verwachten van de Milon Circle? Grootste doelen zijn het krijgen van uithoudingsvermogen en krachten uiteraard afslanken. Je doet wat tests om te zien wat je al aankan en welk niveau je nodig hebt om ‘better, faster and slimmer’ te worden.

Onze PT’s stelden voor ons alle toestellen in, en al onze gegevens worden bewaard op een chipkaart. Of we go: we doen 6 spierversterkerde oefeningen en tussendoor werken we aan onze conditie op de crosstrainer en de fiets. We kunnen echt niets fout doen omdat alles is ingesteld op onze eigen training. Onze zitpositie is perfect en we kunnen niet verder bewegen dan hoort bij de training. Je traint dus 100% veilg. 

Het chipkaartje is écht wel nice, geen gedoe met de toestellen instellen, alle gegevens worden bewaard en bij je volgende bezoek worden alle toestellen automatisch op jouw maat ingesteld – Easy as that. 

De duur van de training is ook top! De complete work-out duurt maar 35 minuten. Gebrek aan tijd is eigenlijk geen excuus meer…

Dus zeg goodbye tegen die vakantiekilo’s en get back in shape!

Gratis proefweek!
Speciale actie voor de lezers van Den Bosch City Blog: Gratis Milon Circle les met personal trainer!
Hoe? Neem contact op met CityGym en o.v.v. Den Bosch City blog kun je een afspraak maken.

citygym

citygym-den-bosch sportschool-den-bosch

CityGym Den Bosch
Kerkstraat 69a 5211 KE Den Bosch
Website: citygymdenbosch.nl

Openingstijden: klik hierSocial Media: Facebook

Perfect voor: diegenen die in en rondom de binnenstad wonen en/of werken en op zoek zijn naar een luxere sportschool met een persoonlijke touch

Categories: Beauty

Noëlle
Google+