Taste XL Den Bosch

0

Yum yum we hebben weer een leuk tasty event voor op de agenda namelijk Taste XL.

Wij zijn echt fan van foodevents, en kunnen dus ook niet wachten om zondag 1 november op Tasty Tour te gaan. Helemaal omdat je tijdens deze culinaire tour ook gaat genieten van Trendy Bites op unieke hotspots in ons mooie Den Bosch.

taste-xl-sint-jan-den-bosch

Wat is Taste XL: Den Bosch is op 1 november het grootste restaurant van Nederland. Aan de hand van een stempelkaart wandel je op eigen gelegenheid (en met een beetje hulp van een plattegrond) door de binnenstad en ga je genieten van heerlijke gerechten in Bossche restaurants. Op 3 plaatsen krijg je ook een trendy bite geserveerd. Deze bites zijn gemaakt door studenten van de HAS Food & Design.

taste-xl-
kek-den-boch

Jouw Tasty Tour start op het voorplein van het Noordbrabants Museum, hier staat ook meteen een lekker hapje voor je klaar zodat je de tasty tour goed kan starten. Vervolgens krijg je jouw persoonlijke route uitgereikt en ga je op eigen gelegenheid op culinaire ontdekkingstocht, tijdens de tour bezoek je 4 verschillende restaurants in al deze restaurants staat een gerecht (incl. drankje) voor je klaar. Onderweg staan er ook nog eens op 3 te gekke locaties in de stad Trendy Bites voor je klaar…

En de locaties zijn echt te gek, want hoe vaak ben jij nou in het Bastionder geweest? En ben jij ook zo nieuwsgierig hoe de Sint Jan, de Parade en de prachtige kastanjebomen een kok kunnen inspireren tot een gave trendy bite… Alle bites zijn namelijk geïnspireerd op de omgeving van de locatie, gaaf toch?!

 bastionder

Wat kost het? €49,50 p.p
Hiervoor krijg je 4 gerechten in 4 verschillende restaurants (incl. drankje) en 3 trendy bites op Bossche locaties.

Good to know: kinderen tot 12 jaar zijn gratis, en zijn jouw kids nog geen 16 dan betaal je voor hen €24,75!
Koop hier jouw ticktes voor Taste XL, wees er snel bij want op=op >>>

Kijk voor meer informatie op de website van Taste XL
Volg Taste XL op Facebook en blijf op de hoogte!


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Categories: Events

Noëlle

Leave A Reply

Google+