Boutique Hotel The Duke Den Bosch: ” Be My Guest”

1

Niets is zo leuk als een weekendje weg in je eigen stad! Je doet het in principe nooit, maar je zou het echt eens moeten doen. En als je het doet, moet je echt overnachten in The Duke Boutique Hotel | Den Bosch.

Nieuwe hotelletjes zoals The Duke mogen wij graag zien: een beetje rauw met de oude kale muren, afgewisseld met Scandinavisch design, maar ook Franse chique. Alle 10 de kamers aan de voorkant hebben ook nog eens uitzicht op ons paradepaardje, de Sint-Jan. Het hotel ligt middenin het hart van ons mooie Den Bosch en is helemaal niet duur (vanaf € 125 per kamer voor twee / per nacht).<img src=”deluxe-kamer-hotel-the-duke-den-bosch.jpg” alt=”hotel den bosch”/>

<img src=”nina-noelle-den-bosch-city-blog.jpg” alt=”bloggers den bosch city blog”/>

De minibars van The Duke staan vol met verfrissende biologische sapjes, water van Marie Stella Maris (waarmee je meteen het goede doel steunt), maar is ook gevuld met lekkere vino’s. En zeg nou zelf: een fijn gevulde minibar op je kamer is altijd een pluspunt! Wie weet wat je ‘s-nachts allemaal nog te vieren hebt.

Een nog groter pluspunt is het heerlijke bed, maar ook de prachtige badkamer met een zalige regendouche en/of heerlijk bad.

<img src=”hotel-den-bosch-organic-douche-gel.jpg” alt=”hotel the duke den bosch cosmetica”/>

<img src=”badkamer-the-duke-hotel-den-bosch.jpg” alt=”bad en inloopregendouche hotel the duke den bosch”/>

Naast slapen kun je er ook lekker eten en gezellig borrelen. Daarvoor ga je naar de bistro van The Duke: de hippe Bar Bistro Tic Tac die een paar deuren verderop is gevestigd. En als je liever je King Size bed helemaal niet uitkomt, behoort roomservice ook tot de mogelijkheden. Tip: De New York Hamburger en de Grand Nems Chicken Quinoa loempia’s zijn hier onze favourites en zeker het proberen waard. Yum!

Ontbijten bij The Duke Boutique Hotel is ook een feestje in The Living Room (die ook dienst doet als receptie). En neem hier vooral rustig de tijd voor (geenprobleem van 07:00 tot 11:00), want het ontbijt is super-uitgebreid en healthy!

<img src=”receptie-duke-hotel-den-bosch.jpg” alt=”lobby hotel den bosch”/>

<img src=”ontbijt-the-duke-hotel-den-bosch.jpg” alt=”ontbijt hotel the duke den bosch”/>

<img src=”Floraa-happy-healthy-ontbijt.jpg” alt=”Health and Lifestyle Coach Floor van Boxtel”/>

Nog een voordeeltje: alle gasten mogen ook sporten bij The City Gym! Lekker het katertje eruit zweten of zie het als een welkome aanvulling op je Healthy Breakfast

Zelf slapen in dit prachtige hotel? boek dan hier jouw verblijf in The Duke >>>

<img src=”sint-jan-den-bosch.jpg” alt=”uitzicht kamer hotel den bosch”/>

Volg Boutique Hotel The Duke op Facebook   en / of Instagram


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/denboschblog

 

 

Categories: Slapen

Noëlle

1 reactie

Leave A Reply

Google+