Trots Den Bosch: Kids conceptstore in de Vughterstraat

0

Hell yeah, baby- en kinderwinkel Moeders Mooiste heeft een zusje gekregen en ze heet: TROTS. En trots mogen ze zijn..

trots-kidsconceptstore-den-bosch

Trots is net als Moeders Mooiste gevestigd in de Vughterstraat. Bij Trots kun je o.a. kleding voor je kroost shoppen van 4 tot 14 jaar. Ze verkopen veel verschillende bekende merken zoals IKKS, Maison Scotch, Mini Rodini en binnenkort komen er nog een paar gave hippe Scandinavische merken bij!

trots kinder conceptstore den bosch
trots-kinderconceptstore-den-bosch
jongenswinkel-den-bosch

Naast toffe outfits shop je hier ook accessoires voor op de kinderkamer, kinderspeelgoed, en leuke boekjes om uit voor te lezen die ook nog eens prachtig zijn als eye-catcher in de kinderkamer!

kadotjes-winkel-kinderen

Het is hier heerlijk shoppen voor of met je kids. Terwijl jij leuke outfits uitkiest, kunnen de kids zichzelf vermaken in de speelhoek.

Naar de kapper met kids een drama? Bij Trots niet! Op woensdag tussen 12:00 en 16.00  is er een kinderkapper aanwezig die de coupe van je kroost kortwiekt! Veertjes of kleurtjes in het haar? Kan allemaal! De Kinderkapper zit voor ze klaar, dus neem alle kids mee om de beurt knippen, limonade drinken en spelen in de speelhoek. Top.

kinderkapper-den-bosch

Kinderfeestje organiseren? Bij Trots hebben ze nog een vrije ruimte, die ze in de toekomst ook gaan gebruiken voor kinderfeestjes. Voor meer info neem contact op met Trots.

Zelf nog geen kids, maar wel een kado voor een kinderpartijtje nodig, je scoort bij Trots zeker te weten een cool kado! Kortom Trots is misschien wel de meest kidsproof shop van Den Bosch!

TROTS Junior Store
Vughterstraat 88b
Tel 073-6909330
Volg Trots ook op Facebook & Instagram


 Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch


08. pencil dress 336x280

Categories: Den Bosch City Blog

Noëlle

Leave A Reply

Google+