Versmarkt van Heinde in Den Bosch is open!

0

UPDATE: PERMANENT GESLOTEN

YES,de Versmarkt van Heinde is eindelijk open!
Van Heinde is echt een verrijking voor Den Bosch, de oprichters Casper&Rogier hebben er iets super vets van gemaakt.
versmarkt-van-heindeversafdeling-van-heinde

Casper opgegroeid op het land, verteld vol trots over de verse producten. Je vind er een broodafdeling, slijterij, kaasafdeling en een vlees- en visafdeling. Met elk hun eigen verse producten zoals het rundvlees, dat zijn grasgevoerde koeien die rondscharrelden op de Veluwe, puurder kan bijna niet. Ook zijn de verse worstenbroodjes uit Den Dungen echt een aanrader.

ambachtelijk-worstenbroodje

visafdeling-van-heinde

ontbijtgranen

In de schappen vind je ook heel veel Seizoensgebonden producten want wat is nou lekkerder dan verse aardbeien in de zomer, boerenkool in de winter, paddestoelen in de herfst en asperges in de lente. Seizoensproducten zijn lekker gezond en gezond en puur eten is hot en happening.

aardappels-van-heinde

Het doel van Versmarkt van Heinde is om mensen en puur eten weer dichter bij elkaar te brengen en met elkaar te verbinden.

Je kunt in de versmarkt je duurzame boodschappen doen maar ook Coca Cola en chocolade repen kopen (en die keuze is reuze), hé en zeg nou zelf gemak dient de mens. Je kunt er dus terecht voor je gezonde boodschapjes maar ook voor je minder gezonde keuzes. Gezond eten mag dan helemaal in zijn maar af en toe iets ‘slechts’ in je gezicht duwen is gewoon HEERLIJK;-)!

hip-stars-chocolade

En heb jij geen zin om thuis te koken, no problem want vanaf nu kun je namelijk 7 dagen per week eten en drinken in het restaurant van Van Heinde. Maandag tot zaterdag van 8-22 uur geopend en op zondag van 12:00-22:00. Geen zin om daar te eten, dan neem je het lekker mee naar huis en peuzel je het op op de bank of aan tafel wat jij wilt.

restaurant-van-heindekoffiehoek-van-heinde
Foto’s restaurant & sfeerimpressies winkel van Heinde door: www.marcelwillems.nl

Wel zin om zelf te koken, maar geen inspiratie probeer dan is het maaltijd idee! Echt ideaal voor een makkelijke gezonde maaltijd.
maaltijdidee-van-heine

Volg van Heinde ook op Facebook Of ontdek meer op vanheinde.nl

Je vindt Versmarkt van Heinde in het Paleiskwartier:


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Categories: Food

Noëlle

Leave A Reply

Google+