Vita Verde: Italiaanse hotspot in Den Bosch

1

UPDATE: PERMANENT GESLOTEN

Afgelopen weekend zijn wij heerlijk wezen dineren bij Vita Verde. Dit fijne Italiaanse restaurant vind je in op de hoek van de Hinthamerstraat tegenover het Jheronimus Bosch Art Center. Het interieur is licht en modern. Boven de bar hangen Italiaanse gedroogde worsten en aan de muren vintage foto’s van Italië die je een Italiaans gevoel geven.

<img loading=” width=”613″ height=”460″>

Menukaart x Vita Verde Den Bosch
Voor pasta, pizza en meer Italiaans lekkers ben je hier zeker aan het goede adres. Want wat hebben wij lekker gegeten! Wij gingen van start met een heerlijke Capriccioso plank met een mix van verschillende antipasti met heerlijke zwaardvis, bresaola, carpaccio, heerlijke hammetjes en nog veel meer lekkers.

Als hoofdgerecht deelden wij de heerlijke Risotto Pescatora met schaal- & schelpdieren en de Ravioli Tartufo met zwarte truffel, Yum! En omdat we ook al eerder de pizza’s op de kaart hadden gespot moesten we die ook echt nog even proeven… En ook die was met zijn knapperige bodem zeer smakelijk.

Daarna hadden we eigenlijk nog maar ruimte voor 1 hapje… Maar ja, je begrijpt het al: als je bij een Italiaans restaurant bent mag een dolci natuurlijk niet ontbreken…. En ook deze gang was delizioso, vooral de Tiramisu die was echt om je vingers bij af te likken.

<img loading=” width=”637″ height=”637″>

Ik kan wel zeggen: alles wat we hebben geproefd is dik goedgekeurd.

Leuk aan Vita Verda is ook dat is dat ze super-veel vegetarische gerechten op de kaart hebben staan en een aantal daarvan zijn ook nog eens glutenvrij. Zo kun je ook kiezen voor een glutenvrije of spelt pasta

<img loading=” width=”597″ height=”597″>

Tip: geen zin om te koken maar ook geen zin om uit eten te gaan? Alle pasta’s & pizza’s die op de kaart staan, zijn ook af te halen. Bel wel even van te voren, zo voorkom je onnodig wachten ;)

Wij komen hier binnenkort zeker nog een keer terug om een wijntje op het zonnige terras drinken en een andere pizza of pasta te proeven!

Vita Verde
Adres: Mgr. Prinsenstraat 1A, Den Bosch
Tel: +31 (0)73 – 76 00 150
Website: www.vitaverderistorante.com
Social media: Facebook 

Openingstijden
ma t/m do van 17.00-23.00 uur
vrij t/m zon van 16.00-23.00 uur


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/denboschblog

Categories: Diner,Eten & drinken

Noëlle

1 reactie

  1. Pingback: Den Bosch Weekend Guide voor 29,30 & 31 mei

Leave A Reply

Google+