Waarom je écht naar dit Bossche Oktoberfest wilt

0

De Oktoberfesten maken hun opkomst. Zo ook in Den Bosch. Waarschijnlijk kunnen we in oktober maar liefst twee keer onze lederhosen aantrekken om ons onder te dompelen in Duitse sferen (en bieren). Het grootste Oktoberfest van onze stad staat gepland op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober op de Parade in Den Bosch. Sowieso natuurlijk sehr gemutlich maar dan komt ook nog eens Marcelino Wunderlich langs! Jawohl!

Wunderlich is het alter ego van tv-presentator Ruben Nicolai. Hij is de zoon van Klaus Wunderlich, een Duitse muzikant. Met de komst van Wunderlicht is de line-up compleet; naast de Duitser zullen ook Dennie Christian, Der Rudi (bekend van de “Biertje!”-reclame van Heineken), Legata Lederhosen Power en de DJ Crew hun opwachting maken.

Het programma van het Oktoberfest ziet er als volgt uit:
12 Oktober 2018 vanaf 19:00 uur tot 01:00 uur een betaalde avond met alle bovenstaande artiesten.

13 Oktober 2018 vanaf 13:00 tot 18:00 uur een gratis te bezoeken middag met onder andere de (halve) band van Guus Meeuwis: Blech Bizarr. Gratis topamusement voor iedereen die van blaasmuziek houdt. Verder zullen dan ook ‘Der Waldrum Musikanten’ en ‘Dubent’ optreden.

Vervolgens zal de speciale feesthangar schoongemaakt worden tussen 18:00 en 19:00 uur, waarna deze weer open gaat om 19:00 uur en het programma van 12 oktober nogmaals herhaald zal worden.

Er zijn nog tickets verkrijgbaar, maar wacht niet te lang! De zaterdag is al uitverkocht. Bestel je kaarten voor vrijdag hier.

Categories: Events

Leave A Reply

Google+