Den Bosch Weekend Guide voor 29,30 & 31 mei

0

Time to chill, het is weer weekend! Het weer zit niet echt mee maar dat mag de pret niet drukken. Den Bosch heeft zoals altijd genoeg te bieden, weer of geen weer, never a dull moment. Geniet er allemaal van!


eten en drinken

– Tip: Verorber een luxe aspergediner van vier gangen in het veld! Dit is je laatste kans want wegens succes is dit evenement verlengd tot en met zondag!

Waar: Landerijen de Heidoorn (Deutersestraat / Cromvoirtsedijk in Cromvoirt)
Kosten: 3 gangen lunch €29.50 & 4 gangen diner €49.50
Reserveren en info: aspergesinhetveld.nl

<img src=”asperges-in-het-veld.png” alt=”asperges in het veld”/>

– Zin in een echte Italiaanse pizza met dunne knappirge bodem en een heerlijke vino? Restaurant Vita Verde is een echte aanrader!

– Biertje? Ga dan zaterdagmiddag naar de Bierproeverij bij Doncurado en ontdek verassende bieren van kleine Spaanse brouwerijen onder het genot van bijpassende tappas. Dos cervezas por favor, meld je hier aan!

– Oester & Cocktails op Zondagmiddag. Bij Dirk staan zondag vanaf 16:00 de cocktailmannen en het oester meisje voor je klaar.

– En als het zonnetje gaat schijnen check dan onze 10 fijne terras tips… Hoef jij niet meer te zoeken en kun je gewoon gaan afstrepen ;-)


Things to do

  • Het wordt weer zo’ndag is een nieuw maandelijks evenement in Podium Azijnfabriek, dat iedere laatste zondag van de maand (mei, juni, juli, augustus en september) zal plaatsvinden. De aftrap is zondag 31 mei en op het menu staat: broodje pulled pork van woeste walmen. Niemand minder dan funky saxofoonlegende Hans Dulfer treedt op samen met Nick van der Schoot, Gijs Dijkhuizen en Eric Barkman
  • Kom erbij festival Oosterplas. Een Baggerloop voor schoolkinderen en bootcamp voor volwassenen, veel sportmogelijkheden op en rond het water, Bossche muziekbands, een openluchtbioscoop met korte filmpjes, kleinkunsttheater, een high tea, knutselen en schapen scheren voor kinderen, kamperen in een legertent het kan dit weekend allemaal bij de Oosterplas. Check het volledige programma hier >>

Schermafbeelding 2015-05-12 om 12.12.08

Een avond naar het theater, een gezellige comedy show, luisteren naar live muziek of uit je dak gaan op de dansvloer? Check dan de volgende agenda’s voor een avondje genieten:

  • P79 met o.a. op vrijdag de laatste editie Threshold van dit clubseizoen. Laatste tickets zijn nog verkrijgbaar aan de deur! 
  • W2 met o.a. BROEIKAS X W2N8 op zaterdag
  • Vrijdag is de laatste editie van Kraken’s Comedy Blvd. In café de Boulevard. Comedy Blvd. staat garant voor een avond lachen en nog meer lachen. Gratis entree en vol = vol dus wees optijd!

Schermafbeelding 2014-12-18 om 15.25.48

Fijn shoppen dit weekend? Dan moet je zeker binnen stappen bij de volgende winkels


Museum den bosch

  •  In het Noordbrabants Museum In het Het Noord Brabants Museum is een gave tentoonstelling ‘Kunst met een scalpel’ te zien van de Schotse Georgia Russel. Aanrader! (t/m 30 augustus).

 

Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/denboschblog

 

 

Noëlle

Leave A Reply

Google+