Den Bosch Weekend Guide voor 28 februari – 1 maart

0

We ♡ the weekend. En als het winterzonnetje blijft schijnen kan ons geluk niet op. Lekker struinen door de stad, inspiratie voor vrolijke spring outfits opdoen, boodschappen op de markt en daarna lekker koffiedrinken of borrelen. Ontdek onze tips voor het weekend in deze Den Bosch Weekend Guide!

eten en drinken

– Vrijmibo? Check ook eens de maandelijkse Paleiskwartierborrel bij Doncurado een aarader! Iedere laatste vrijdag van de maand, dus als je deze mist moet je weer een maand wachten ;)

– Ouiiii…Vier het 2-jarig bestaan van Lucy Lane op zat 28 feb om 19.00… Het beloofd een top avond te worden vol warme, stoere sounds van de DJ. Lucy ziet je graag samen met je partner, vriendin, moeder,…iedereen is welkom! Wees wel op tijd want vol is vol!

– Heb jij soms ook zo’n zin in comfort food? Wij lusten wel een lekkere juicy hamburger hoor zo nu en dan! De beste hotspots om burgers te eten in Den Bosch zijn: Tic Tac & Bar 35

– Ben jij al bij Restaurant Citrus en NomNom geweest? Aanraders!

– Eerst even shoppen en daarna voor een lekker koffietje en/of lunch naar Cremé of Bitterzoet


Schermafbeelding 2014-12-18 om 15.25.48

– Tip voor sneaker lovers! Pim

– Oh oh oh wat worden wij hier blij van. Oh Den Bosch: Kleding, Schoenen, tassen en meer.

– Yes zaterdag opent Jutt het zusje van Juul eindelijk haar deuren, en dit wordt groots gevierd… Met HEEL veel goede aanbiedingen en een te leuke goodie bag.

– Fashionista’s opgelet! dit weekend shop je ook online met 10% korting bij My Jewellery!


Things to do

– Vrijdag 27 februari Rowwen Hèze Ballades & Beer, klik hier voor de laatste kaarten.

De Veelste Grote Nederbiet Sjoo, The Kik neemt je mee op een muzikale reis langs een stukje onbekende pophistorie. Zaterdag 28 februari in het Theather aan de Parade

– Inspiratie nodig voor je tuin, of plannen om een nieuwe tuin aan te leggen? Ga dan naar Tuinidee in de Brabanthallen.


clubbing

– Feestje voor Vrijdag in P79. Weird Science met: Nuno Dos Santos o.a. bekend van het onlangs gesloten Club Trouw in A’dam.


Museum den bosch

Hoogtepunten uit de Kunstsammlung Würth.  Voor het eerst presenteert Het Noordbrabants Museum een serie hoogtepunten uit de gerenommeerde kunstcollectie Würth.

– Design uit het land van de aardappeleters. 85 prikkelende designobjecten en projecten die je ziet in de tentoonstelling Design uit het land van de aardappeleters. Noord Brabants Museum


 

Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad!
Noëlle

Leave A Reply

Google+