Den Bosch Weekend Guide voor 17,18 & 19 juli

0

Oh, hallo holiday! Ja, het is vakantie (voor de kids). En het is zomerweer, wa wilde nog meer?! Vakantie in eigen land? Dan is Den Bosch natuurlijk DE stedentrip :-). We hebben voor dit weekend weer een aantal leuke dingen voor jullie op een rijtje gezet.

Cheers to the weekend!


eten en drinken

  • Zondag moet je zeker even naar Burgers & Zomerbier party van Bar35 en ‘t Paultje. Dit keer worden de Zomerbiertjes in het zonnetje gezet.


Things to do

  • De vakantie voor de kids is AAN! Hoe leuk van Eetbar DIT om dan een vakantiemiddagborrel te organiseren op vrijdag. Kids zoet en paps & mams kunnen lekker genieten van een heerlijk drankje op het terras. Good to know, Dit regelt de ranja voor de kids en een watergevecht! Check hier het Facebook event >>>
  • Ben jij al bij de openlucht bioscoop van de Verkadefabriek geweest? Vrijdag- en zaterdagavond kun je hier na zonsondergang (rond 22:15) lekker een filmpje in de buitenlucht kijken met dit weekend op het programma de film: Whiplash


Schermafbeelding 2014-12-18 om 15.25.48

De sale is in volle gang, dus shop d’r op los. Leuke sale items score je sowieso bij:


Museum den bosch

  • Ben je al in het Noordbrabants Museum geweest voor de expo Uit Verre Landen? Ook super leuk voor de kids!

Schermafbeelding 2015-03-05 om 17.17.32

Een avond naar het theater, een gezellige comedy show, luisteren naar live muziek. Check dan de volgende agenda’s voor een avondje genieten:


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Noëlle

Leave A Reply

Google+