Den Bosch Weekendtips voor 19, 20 + 21 februari!

0

Lekker hoor: weekend! Den Bosch staat in het teken van Jeroen Bosch.
Het Noordbrabants Museum heeft een prachtige tentoonstelling, en niet alleen wij Bosschenaren zijn geÔnteresseerd maar zelfs van over de grens komen er mensen een kijkje nemen! Dat betekent gezellig druk de komende tijd in onze stad. En natuurlijk reden om zelf ook is cultuur te gaan snuiven

<img src="Schermafbeelding-2014-12-18-om-15.25.58.png" alt="weekend 's-hertogenbosch">
Altijd leuk een†snuffelmarkt, coole vintage afdankertjes shoppen of gewoon lekker rondsnuffelen doe je zondag†in de Brabanthallen


Jheronimus-bosch

De hoofdattractie is natuurlijk tentoonstelling Visioenen van een Genie in het Noordbrabants Museum. Daarnaast zijn er ook andere exposities die in het teken van Jheronimus Bosch staan:

  • KOPIE, een moderne blik op een eeuwenoud fenomeen. Kopie is†tentoonstelling van de Bossche Kunstschilder Arnold van de Laar. Het vrije werk van van de Laar gaat vanaf zaterdag in Museum Slager een interessante confrontatie aan met kopieŽn naar onder meer Jeroen Bosch, Rembrandt en Jan Steen.
  • Mail art expositie Van Bosch naar Bruegel. Deze art-expositie in het Jheronimus Art Center†toont honderden kunstwerken van kunstenaars die zich hebben laten inspireren door het werk van Jheronimus Bosch
  • ís-Hertogenbosch anno 1500: stap in de stad van Jheronimus Bosch! In het Groot Tuighuis is †een tentoonstelling te zien die bezoekers de stad laat zien en beleven waarin Bosch leefde en werkte.
  • Reconstructie Tuin der Lusten.†Gedurende 2016 maakt Henk Groenendaal een reconstructie van het meest bekende drieluik van Jheronimus Bosch, ďDe Tuin der LustenĒ, ontdek de voortgang van Henk in het Zwanenbroedershuis in de Hinthamerstraat.

eten en drinken

  • Heb jij soms ook zoín zin in comfort food? Wij lusten wel een lekkere juicy hamburger hoor zo nu en dan!†De beste hotspots om burgers te eten in Den Bosch zijn: Tic Tac & Bar 35

Schermafbeelding 2015-05-12 om 12.12.08

Een avond naar het theater, een gezellige†comedy show, luisteren naar live muziek of†uit je dak gaan op de dansvloer? Check dan de volgende agendaís voor een avondje genieten:


Schermafbeelding 2014-12-18 om 15.25.48

  • Dol op Design? Ga dan zeker eens kijken bij Mister Design in de Hinthamerstraat dit is een waar walhalla voor interieur liefhebbers!

Ga ook eens winkelen in de Kruisstraat en de Snellestraat†hier vind je echt onwijs leuke†winkeltjes zoals:

Wist je dat Den Bosch ook hartstikke toffe conceptstores heeft? De leukste accessoires en gadgets scoor je oa bij:


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via†Social Media†en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenboschNoŽlle

Leave A Reply

Google+