Den Bosch Weekendtips voor 29, 30 oktober & 1 november

0

Ooh la la weekend! En wat is er veel leuks te doen dit weekend! Roels Verjaardagsweekend, Pinxtos-middag, een culinarie foodwandeling… We gaan dit weekend van borrel naar borrel hoppen, Zin in!

Things to do


clubbing

  • Smeer die stembanden, zet die dansschoenen alvast klaar, want het is vrijdag weer tijd voor een sing-along avond bij Roels.
  • Zet zaterdag je feestmuts op en ga dan naar het 13e verjaardagfeestje van Roels, met een optreden van een hele leuke specialguest…

eten en drinken

  • Zondagmiddag vanaf 16:00 uur strijkt NOON neer bij DIT OOK… Biertje/Spelletje/Bitterballen/Borrelhapjes erbij, de muziek wat harder, en nog maar een rondje bestellen, we love the laid back lazy sunday vibe van NOON
  • Goed nieuws voor iedereen met een hangover zondag kun je bij Roels van 10 tot 12 uur terecht voor een katerontbijt…

Koffie? Bij deze tentjes is het prima chillen:

Opzoek naar een restaurant probeer eens:


Schermafbeelding 2014-12-18 om 15.25.48

  • Ben jij al bij de Pepernotenwinkel van Delft in de Orthenstraat geweest? Niet dan moet je daar zeker even binnenlopen en de keuze is reuze want je kunt kiezen uit meer dan 50 smaken.
  • Dol op Design? Ga dan zeker eens kijken bij Mister Design in de Hinthamerstraat dit is een waar walhalla voor interieur liefhebbers!

Ook worden wij hartstikke vrolijk van de nieuwe herfst/winter collectie… Dus mocht je dit weekend gaan shoppen voor je nieuwe najaarslook loop dan zeker eens binnen bij:


Museum den bosch

  • Nieuw in het Noord Brabantsmuseum Rondom de Pastoriee, een intiem eerbetoon aan Vincent van Gogh als Brabantse kunstenaar. Voor deze expositie zijn schilderijen uit uit andere musea en uit particuliere collecties uit Nederland, Spanje en Mexico naar Den Bosch gehaald. Een buitenkans om werken te aanschouwen die zelden in Nederland getoond worden!

Schermafbeelding 2015-03-05 om 17.17.32

Een avond naar het theater, een gezellige comedy show, luisteren naar live muziek. Check dan de volgende agenda’s voor een avondje genieten:


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

 

Noëlle

Leave A Reply

Google+