WELKOM THUIS JHERONIMUS BOSCH

0

(Morgen) Vrijdag 12 februari is het dan zo ver: de officiële opening in het Noordbrabants Museum van de tentoonstelling ‘Jheronimus Bosch – Visioenen van een genie’.

De thuis komst van onze JHERONIMUS wordt groots gevierd. Ali B zal samen met Brace tijdens de opening op de parade optreden. Ook tof: Ali B gaat ook nog met de Koninklijke Harmonie een setje weggeven. Het openingsprogramma op de Parade start om 12:30 en duurt tot 15:30 uur.

jeroen bosch expositie
Dan is er ook nog Koninklijk bezoek, want niemand minder dan onze Koning Willem-Alexander zal de Jeroen Bosch tentoonstelling officieel en op bijzondere manier openen. Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima zullen eerst nog een ceremonie bijwonen in de Sint-Jan, vanuit de Sint-Jan wandelen zij naar Het Noordbrabants Museum in de Verwerstraat, dus wil jij een glimp opvangen van onze Koning en Koningin die vergezeld worden door allerlei bonte Bossche-figuren? Zorg dan dat je op tijd langs de route je plaatsje bemachtigd hebt. Liever niet in het gedrang staan? Vanaf 13.30 uur kun je op de Parade via grote schermen meekijken naar de openingsceremonie.

Jezelf onderdompelen in de wondere wereld van Jeroen Bosch? De expositie ‘Jheronimus Bosch – Visioenen van een genie’ is vanaf 13 feb t/m 8 mei 2016 te zien in Het Noordbrabants Museum. Het museum is dan dagelijks geopend van 9:00 tot 19:00 uur.

Wij zijn heel benieuwd wat jullie van expositie vinden!


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

 

 
Categories: Den Bosch City Blog

Noëlle

Leave A Reply

Google+