WINE & BITES: WIJN- EN FOOD WANDELING OP 6 SEPTEMBER

0

De super gezellige Wine en Bites wandeling komt nu ook naar Den Bosch, leuk! In o.a. Haarlem & Utrecht is de Wine en Bites wandeling een hotitem en op zondag 6 september wordt deze culinaire ontdekkingstocht voor het eerst in Den Bosch georganiseerd.

Dus verruil zondag 6 september een keer de bitterballen en het bier in de middag voor een culinaire tasting en maak kennis met voor jou vijf lekkere, nieuwe, gezellige bekende of onbekende restaurants in onze stad. Pollevie, Sitio, ‘t Bosch’ Kwartiertje, brasserie Central en Wijn bij Stijn zetten ieder een bijzonder gerecht met bijpassende wijn voor je op tafel. De chefs zullen je ook uitleg geven over de wijnspijscombi’s, zodat je ook leert welke wijn je het beste bij welk gerecht kunt serveren.

WINE-EN-BITES-DEN-BOSCH

Naamloos-2

WIJN-WANDELING-DEN-BOSCH

En naast het proeven van super lekker wijnspijs gerechten is het natuurlijk ook de uitgelezen kans om sfeer te proeven bij restaurants waar je niet zo vaak of nog niet eerder geweest bent.

Good to know, je loopt de Wine en Bites wandeling gewoon met je eigen partner of vriendengroep dus het is echt een gezellige culi middag met je eigen clubje naar keuze.

Wine en Bites wandeling Den Bosch
Wanneer: Zondag 6 september
13.00 tot 17.30 uur

Kaarten €49 per stuk,
Kaarten zijn hier te koop

Check voor meer info: www.captaintasting.com


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Categories: Eten & drinken

Noëlle

Leave A Reply

Google+