Yoga & Ontbijt bij Mariapaviljoen

0

Yoga & Ontbijt

Heerlijk relax je maand afsluiten of nieuwe energie voor de aankomende maand opdoen? Heerlijk aan je weekend beginnen? Dat kan op elke laatste zaterdag van de maand bij het Mariapaviljoen. Op deze dag komen twee van de meest ontspannen dingen in het leven samen: Yoga & Ontbijt! Yogalerares Sanne Mahieu van Yoga met Sanne zorgt voor een heerlijk relaxte yogales terwijl de ontbijtcrew van Mariapaviljoen de sinaasappeltjes perst en de broodjes afbakt. Adem nieuwe energie in, adem die maandzorgen uit….

Yoga & Ontbijt

Body & mind

De les wordt gegeven in één van de zalen van het voormalige Groot Ziekengasthuis, de huiskamer, die normaal gesproken gebruikt wordt voor etentjes, vergaderingen of feestjes. Tafels aan de kant, matjes op de grond, lekker playlistje aan en er kan geyoga’d worden. Éen ding hebben Sanne en het Mariapaviljoen sowieso gemeen: Geen poespas, da’s nergens voor nodig. Dit, en de goede begeleiding, zorgt ervoor dat ook een yoga-leek like me de les prima kan volgen. Tegelijkertijd is de les uitdagend genoeg voor de wat gevorderde onder ons. Iedereen doet gewoon wat ie kan en als het even niet lukt komt Sanne aangevlogen om je in de gewenste bocht te wringen.

Vers van de pers

Na een uur de spieren aan het werk te hebben gezet en het hoofd leeg te hebben gemaakt krijgt het lichaam wat ie verdient: een super de luxe ontbijt met vers gebakken broodjes, yoghurt met vers fruit, granola, vers geperste sinaasappelsap, salades… menig hotel kan er nog wat van leren! Alles wordt geserveerd op een lange picknicktafel in het restaurant van het Mariapaviljoen. Deze keer was het nog nét iets te frisjes voor een ontbijt op het terras maar ik heb zo’n vermoeden dat dit de volgende keer anders zal zijn …

Kijk hoe geweldig dit eruit ziet!

Yoga & Ontbijt

Ik zie je denken: Jesus, wat een goed idee! Hier wil ik bij zijn. Goed nieuws: dat kan. De eerstvolgende yoga & ontbijtsessie vindt plaats op zaterdag 29 april. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen dus geef je snel op! Opgeven kan via info@yogametsanne.nl. Kosten zijn € 15,00 p.p.

Benieuwd naar Sanne? Bekijk dan even haar website. Hierop staat ook haar lesrooster op de verschillende locaties verspreid door Den Bosch.

Tags:

Noëlle

Leave A Reply

Google+