De Bossche Zomer: Terras in de Sint Janstuin in Den Bosch

Het terras in de Sint Janstuin is één van de leukste nieuwe terrassen deze zomer. Je zit er heerlijk onder de rook van onze kathedraal voor een hapje of een drankje in Den Bosch.

Terras in de Sint Janstuin

Het uitgebreide terras in de tuin van de Sint Jan wordt gedeeld met FF Swanjéé, De Keulse Kar en Café De Palm. Ietsje verderop is er een kleiner terras waar ‘t Bonte Palet zijn drankjes serveert.

SINT JANSTUIN 4

FF Swanjéé

FF Swanjéé heeft een mooie zaak met uitzicht op De Sint. Sinds kort is buurman en kleine broertje Bistrotheek Puik omgetoverd tot Petit Swanjéé. De zaken zitten recht tegenover de tuin van onze kathedraal. Het is dan ook niet gek dat dit één van de vier zaken is die deze zomer in de tuin mogen serveren.

Bij ff Swanjéé eet je de lekkerste wapazz gerechten en mooie stukken vlees van de grill. Drink daar fijne wijn of cocktails bij en je hebt een mooie avond!

Café De Palm

Naast FF Swanjéé zit Café De Palm, inmiddels een begrip in Den Bosch. Hier serveren zij talloze biertjes van de tap en nog meer op de fles. Een echte hotspot voor de bierliefhebber! Vergeet tussendoor niet te eten. Je kunt er namelijk ook een fijne cafehap bestellen.

SINT JANSTUIN 1
Sint Jan Den Bosch

De Keulse Kar

De Keulse Kar is een manusje van alles. Van een ontbijtje tot aan de borrel ‘s avonds, bij De Keulse Kar kun je terecht. Net als de rest hebben zij normaal al een mooi terras met uitzicht op de Sint Jan. Maar nu met deze zomerse uitbreiding is het dubbel feest.

‘t Bonte Palet

Pal naast de zaak van ‘t Bonte Palet is hun terras uitgebreid onder de boom in de Sint Janstuin. Deze gezellige kroeg heeft misschien wel het meest idyllische buitenplekje van Den Bosch. Met een tafeltje onder de, met lampjes versierde, boom waan je je op een romantisch stukje binnenstad. Drink een lekker biertje uit het assortiment en ga vooral ook even binnenkijken naar alle snuisterijen.

Wij zijn al meer dan eens op deze nieuwe zomer hotspot neergestreken. Heb jij ook al een kijkje genomen?


Volg Den Bosch City Blog via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
instagram.com/denboschcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Danielle van den Berg

Hoofdredacteur DenBoschCityBlog.nl | Eigenaar Studio Dani | Content creator Coco Dee Wanderlust…

Google+